Pagina's

zondag 30 mei 2010

27 januari 2007

Gisteren hebben we Janneke Leunissen-Rooseboom en haar man op bezoek gehad. Voor de niet ingewijden: Janneke is een zus van Marry Vollebregt en Marry’s dochter Liselotte is degene die deze website gemaakt heeft en ook nog steeds onderhoudt. Ik lever alleen maar de tekst en foto’s aan en Liselotte heeft daar deze prachtige site van gemaakt. Ik ben haar daar ook zeer dankbaar voor.
Terug naar Janneke. Janneke is voor vele fokkers en show-bezoekers zeker geen onbekende. Ze vond het erg leuk om langs te komen om de pups te bekijken en haar man Leo heeft ze daarbij ook op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto’s vormen een leuke afsluiting van een reeks wekelijks gemaakte foto’s en komen als zodanig ook in de pupalbums voor de nieuwe eigenaren.
Komende week staat nog het nestbezoek van de FAC op de agenda en de dagen daarna zullen de pups geleidelijk aan het nest gaan verlaten.
Ongetwijfeld zullen er in deze laatste week nog foto’s volgen, alhoewel het met de groeiende vachtjes steeds moeilijker wordt om de hondjes ook echt te herkennen. Ze hebben inmiddels ook een echt puppybandje om met in het ringetje een gehaakt bandje geknoopt in de kleur die zij altijd al hadden.
Alle nestfoto’s komen uiteindelijk op cd en gaan als zodanig ook mee met de nieuwe eigenaren.
Het dagboek van Ulysse in de papieren versie (voor het pupalbum) sluit ik hiermee af.

Puppies, ik ga jullie missen!!!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten