Pagina's

zondag 30 mei 2010

Dag 55

ze ochtend begon vroeg. Ulysse moest een beetje spugen, wit slijm, niets ernstigs. Ze wou daarna wel eten, eerst wat moeizaam, maar toen ze even buiten geweest was at ze de rest verder moeiteloos op. Wel begint ze het nu toch wat zwaarder te krijgen. Af en toe kreunt ze een beetje. Het is me ook een gestoei daarbinnen! Tijdens de wandelingen kijkt ze voortdurend naar me op, zo van: moeten we nou nog veel verder, baasje? Ik heb toch alles al gedaan? Een beetje beweging is goed voor haar, dus we houden de moed erin. Bennie snapt er helemaal niets van.
Thuisgekomen gaat ze steeds vaker al in de werpkist liggen. Hij is er klaar voor. Eerst nog wat lekkere kussens erin om de gang ernaar toe wat aantrekkelijker te maken. Als de bevalling aanstaande is, zijn die extra kussens er zo uit. Daar zal ze dan ook niet veel belangstelling meer voor hebben.
Vandaag de warmtelamp nog even opgehangen. Makkelijk is dat met dat balkenplafond!
Nog een paar dagen! Vanaf donderdag mag het gebeuren, maar hopelijk houdt ze het vol tot aan het weekend. Ik geloof niet dat ze de volle 9 weken uit zal dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten