Pagina's

zondag 30 mei 2010

6 januari 2007

De pups “doen” het nog steeds geweldig en vandaag is het tijd om ze te gaan spenen.
Lachen zo’n eerste schaal met melk in de kist. Eerst draaiden ze er wat omheen, maar al gauw hadden ze het door, al dan niet uitgenodigd door mijn in de melk gedoopte vinger. En alleen Winona vond het nodig om ook haar pootje in de melk te dopen. Ze had niks in de gaten, dronk gewoon door totdat ze genoeg had, waarna de rest nog even doorging tot de bodem in zicht was. Vervolgens gingen ze elkaar nog een keer de snoetjes aflikken en binnen 5 minuten was het hele clubje weer in diepe rust. Kennelijk is deze melk ook erg lekker!…
Met de pups in kennelijk diepe slaap vervolgens met Bennie en Ulysse richting Hondensportschool gereden. Eigenlijk was het nog wel vakantie, maar Rudy had al gemaild dat flyball vandaag weer van start ging. Bennie even in een bench geparkeerd en Ulysse mocht het spits afbijten. De andere honden hadden een korte vakantie gehad, maar Ulysse inmiddels bijna 3 maanden, dus ik was heel benieuwd hoe ze het zou doen. Verbaasd was ik eigenlijk niet: ze startte als nooit tevoren en maakte gedurende de 2 trainingsronden geen enkele fout! Ze had het gemist!!!
Aan het eind van de 2e ronde begon ze wat vermoeid te raken, ze liep wat minder snel, dus hielden we het verder voor gezien. Nog een paar weekjes geduld, als de pups de deur uit zijn kan de training weer volop beginnen. Volgens mij heb ik Ulysse een groot plezier gedaan met dit verkorte middagje flyball! Bij thuiskomst waren de pups nog niet eens echt wakker. Die hebben hun moeder in de tussentijd niet gemist.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten